Middel 1

Breda Actief is op zoek naar een

Sportcoach schoolsport

voor 32 – 36 uur per week

WAT GA JE DOEN?

Als sportcoach stimuleer je sport en bewegen op én rond school en ondersteun je (groeps)leerkrachten bij de organisatie en uitvoering van de lessen bewegingsonderwijs. Je verbindt de sectoren sport, onderwijs en wijk voor de jeugd t/m 12 jaar.  Je werkt nauw samen met leerkrachten, ouders/verzorgers, kinderopvangorganisaties, sportcoaches wijksport, wijkorganisaties en adviseurs sport- en beweegaanbieders.  

En verder: 

  • Tijdens schooltijd en direct na school aanbieden en uitvoeren van sport- en beweegactiviteiten. 
  • Verzorgen van sport- en beweegactiviteiten voor kinderen met een motorische achterstand.
  • Het stimuleren van een sportieve en gezonde school op basis van een vooraf opgesteld plan per school.  
  • Begeleiden van stagiaires. 

Je bent werkzaam op verschillende scholen, waar je bezig bent met projecten sportstimulering en ondersteuning van het bewegingsonderwijs. 

JE PROFIEL

Ben jij een organisator en verbinder, steek je graag je handen uit de mouwen en voldoe je aan het volgende profiel? 

  • Je hebt een diploma op minstens MBO 4 niveau Sport & Bewegen, ALO of Sportkunde.  
  • Je hebt ervaring in het primair onderwijs en bent bekend met het opzetten, voorbereiden en uitvoeren van sport- en beweegactiviteiten.   
  • Je beschikt over organisatorische en communicatieve vaardigheden. 
  • Je kunt én zelfstandig én in teamverband werken.
  • Je bent flexibel, nieuwsgierig en denkt in kansen en mogelijkheden.  
  • Je bent bekend met en/of staat open voor het werken met andere doelgroepen dan leerlingen in het primair onderwijs.

Bovenal heb je plezier in je werk, ben je enthousiast en positief. 

WAT BIEDEN WIJ?

Breda Actief bestaat uit een gezellig team collega’s. We werken met passie en dat merk je aan de sfeer, de ruimte voor nieuwe ideeën en de manier waarop je wordt uitgedaagd en gestimuleerd. Als sportcoach schoolsport ontvang je een salaris volgens cao Sociaal Werk. Inschaling afhankelijk van opleiding en/of ervaring. Ook een laptop, sportkleding, telefoonvergoeding, bijdrage ziektenkostenverzekering, reiskosten woon-werk, vergoeding dienstreizen en loopbaanbudget horen er natuurlijk bij.  Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

SOLLICITEREN, MEER INFORMATIE?

Stuur een korte motivatie met je cv per e-mail naar: sollicitatie@breda-actief.nl. Wil je meer weten over de functie? Neem contact op met Pleuni Rollé. Zij is bereikbaar op 088-2501 339.  Sollicitatiegesprekken vinden in overleg plaats. 

OVER BREDA ACTIEF

We willen dat iedereen op zijn of haar manier kan bewegen. Daarbij is plezier een belangrijke factor. Breda Actief biedt kwaliteit waarbij sport als doel én als middel wordt ingezet. We verbinden en werken samen met de wijk, het onderwijs, sportaanbieders, zorgorganisaties en maatschappelijke partners. Met iedereen die wil en kan bijdragen in het belang van inwoners en een vitale Bredase samenleving. Dit doen we met passie en overtuiging.