Middel 1

Wij zijn op zoek naar:

communicatieadviseur Uniek Sporten / Inclusief Bewegen

Parttime, 16 uur per week

Ben jij een kei in je vak en vind jij het belangrijk dat echt iedereen moet kunnen sporten? Dan zijn wij op zoek naar jou! 


WAT GA JE DOEN?

Als communicatieadviseur zet je Uniek Sporten West Brabant op de kaart! Dit met als doel om mensen met een beperking te (kunnen) laten sporten en bewegen.

Uniek Sporten West Brabant is een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Breda, Drimmelen, Etten–Leur, Geertruidenberg, Moerdijk, Oosterhout, Roosendaal, Rucphen en Zundert. Jij bent verantwoordelijk voor het initiëren, ontwikkelen en uitvoeren van alle interne en externe communicatie-uitingen voor deze gemeenten. Je bewaakt hierbij het merk en de huisstijl van Uniek Sporten West Brabant.

Daarnaast zorg je voor alle communicatie over inclusief bewegen binnen Breda Actief.

Het merk Uniek Sporten West Brabant nog zichtbaarder maken, is jouw kerntaak! Hierbij werk je nauw samen met de projectleiders. Zij zijn verantwoordelijk voor de projectinhoud, jij voor de vertaling in woord, beeld en ‘verpakking’. Verder houd jij je bezig met:

 • Campagnes bedenken en uitvoeren
 • Communicatieplannen opstellen
 • Het social media en pers beleid
 • Website up-to-date houden
 • Op een creatieve manier: flyers ontwerpen, fotografie begeleiden etc.

 
DIT BEN JIJ!

Vind jij het leuk om sport & bewegen te stimuleren in West-Brabant? Heb jij een vlotte pen? En ben je op zoek naar een afwisselende baan? Dan kunnen we niet wachten om jou te ontmoeten!

 • Je bent creatief, nieuwsgierig en je denkt in kansen en mogelijkheden.
 • Je bent een teamplayer. Je vindt het leuk om nieuwe ideeën te bedenken én te realiseren.
 • Je kent social media als je broekzak en weet precies welke kanalen en tone of voice je voor welke doelgroep moet inzetten.
 • Je communiceert helder, zowel mondeling als op papier. Teksten schrijven gaat je goed af.
 • Op communicatiegebied heb je hbo werk- en denkniveau, door opleiding of ervaring.
 • Je hebt minstens 4 jaar relevante ervaring in het werkveld.

WAT KRIJG JE VAN ONS?

Veelzijdige werkzaamheden op het gebied van marketing en communicatie. De leukste club collega’s die werken met passie en overtuiging voor sport & bewegen.

 • Werksfeer waarin ruimte is voor nieuwe ideeën en waarin je wordt uitgedaagd en gestimuleerd.
 • Mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen.
 • Salaris volgens cao Sociaal Werk, laptop en telefoonvergoeding.
 

SOLLICITEREN, MEER INFORMATIE?

Stuur vóór 20 maart 2022 je motivatie met cv naar: sollicitatie@breda-actief.nl. Gesprekken vinden plaats op donderdag 24 maart op ons kantoor in Breda. Wil je meer weten? Neem contact op met Marieke Engbersen, tel. 088 – 2501 347.

 

OVER UNIEK SPORTEN WEST BRABANT

Uniek Sporten West Brabant wil zo veel mogelijk mensen met een (lichamelijke en/of verstandelijke) beperking of (chronische) aandoening stimuleren om te gaan bewegen. Dit doen we door mensen deel te laten nemen aan sport- en beweegactiviteiten en in hun eigen omgeving te laten gaan bewegen. Het Sportloket Uniek Sporten Breda is ondergebracht bij Breda Actief.

OVER BREDA ACTIEF

We willen dat iedereen op zijn of haar manier kan bewegen. Daarbij is plezier een belangrijke factor. Breda Actief biedt kwaliteit waarbij sport als doel én als middel wordt ingezet. We verbinden en werken samen met het onderwijs, de wijk,  sportaanbieders, zorgorganisaties en maatschappelijke partners. Met iedereen die wil en kan bijdragen in het belang van inwoners en een vitale Bredase samenleving. Dit doen we met passie en overtuiging .