Middel 1

Wij zijn op zoek naar:

stagiair inclusief bewegen

STAGEPERIODE: SEP 2023 – JUL 2024

WAT GA JE DOEN? 

Tijdens je stage bij Breda Actief ben je onderdeel van het team Inclusief Sporten Breda. Dit team richt zich op het vergroten van de sportdeelname van mensen met een beperking én van kwetsbare volwassenen/ouderen. Om dit te realiseren ga je tijdens je stage individueel of samen met collega’s projectmatig aan de slag. Je krijgt de mogelijkheid om zelf invulling te geven aan je stage, afhankelijk van je eigen interesses. Voorbeelden van projecten waar je aan kan werken/een rol kan spelen zijn:  

  • Special Olympics Breda & Tilburg 2024 -> side events organiseren voor mensen met een beperking 
  • HealthyLIFE Breda ->volwassenen met overgewicht begeleiden en coachen tijdens het beweegprogramma 
  • Wandelchallenge -> wandelgroepen initiëren i.s.m. (zorg)organisaties  
  • Rolstoeltraining -> o.a. deelnemers enthousiasmeren/werven 
  • Sportactiviteiten op woonvoorzieningen -> bewoners van woonzorgcentra kennis laten maken met verschillende beweegvormen.  
  • Vakantieactiviteiten -> organiseren en uitvoeren van vakantieactiviteiten voor kinderen met een beperking. 
  • wij staan open voor eigen ideeën/initiatieven voor onze doelgroepen. 

WIE ZOEKEN WIJ? 

Wij zoeken een enthousiaste 4e jaars Sportkunde student die weet van aanpakken en makkelijk contact legt met verschillende doelgroepen en samenwerkingspartners. Daarnaast weet jij je door je zelfstandigheid, flexibele houding en goede planning staande te houden in een organisatie waar allerlei projecten door elkaar heen lopen. Hier krijg je uiteraard goede begeleiding bij. 

Stagedagen zijn in overleg en je ontvangt een stagevergoeding. 

OVER STICHTING BREDA ACTIEF 

Bij Stichting Breda Actief geloven we in een actieve en sportieve samenleving. Een samenleving waar iedereen lekker in z’n vel zit. Wij zijn enthousiast, positief en gaan uit van wat iemand zelf wil én kan. Wij geloven in samenwerken, brengen inwoners en organisaties bij elkaar, en zetten kansen om in mogelijkheden. Kom jij ons versterken?   

 

VRAGEN OF SOLLICITEREN? 

Je kan met je vragen terecht bij beweegcoach Rianne Wierda (rianne.wierda@breda-actief.nl / 088-2501312). 

Heb je interesse en wil je solliciteren? Stuur dan UITERLIJK 16 juni 2023 je motivatiebrief en CV naar rianne.wierda@breda-actief.nl