Middel 1

Wij zijn op zoek naar een

sportcoach wijksport

36 uur per week

Wat ga je doen?

Als wijksportcoach organiseer je een divers sport- en beweegaanbod gericht op jeugd, jongeren, volwassenen en senioren die een drempel ervaren om te bewegen of die aansluiting zoeken.  Je wordt vraag- en wijkgericht ingezet met als doel:  Bredanaars structureel (meer) laten bewegen!  Ook houdt jij je bezig met:

  • Het begeleiden van vrijwilligers en stagiaires bij het geven van sport- en spelactiviteiten. 
  • Het informeren van  inwoners over en het verwijzen naar bestaand sport- en beweegaanbod.
  • Het adviseren van partnerorganisaties (beweeg- en sportaanbieders, scholen, maatschappelijke en zorgorganisaties, wijkondersteuningsteams e.d.) over sport- en beweegstimulering. Daarbij heb je continu aandacht voor het verbeteren van de kwaliteit van sport en bewegen.

 

Je profiel

Als wijksportcoach ben je in het bezit van een  afgeronde MBO-niveau 4 opleiding op het gebied van sport en bewegen. Je hebt ervaring met het bedenken, voorbereiden en uitvoeren van sport- en spelactiviteiten. Je draait je hand niet om voor werken buiten de kantooruren. Flexibiliteit is voor jou vanzelfsprekend. Ook heb je kennis en ervaring met agogisch werken: Het positief begeleiden en coachen van jeugd, jongeren en volwassenen zowel individueel als in groepsverband. Daarnaast ben jij:

  •  Een verbinder en weet je jouw netwerk goed in te zetten om de gewenste resultaten te bereiken.
  •  Enthousiast en heb je een positieve instelling en goede communicatieve vaardigheden.
  •  Bij voorkeur woonachtig in ( de directe omgeving van) Breda .

 

Wat bieden wij?

Bij Breda Actief werken we met passie en dat merk je aan de sfeer, de ruimte voor nieuwe ideeën en de manier waarop je wordt uitgedaagd en gestimuleerd.  Als sportcoach wijksport ontvang je een salaris volgens cao Sociaal Werk, een laptop, sportkleding, telefoonvergoeding en kilometervergoeding dienstreizen. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. 

 

Solliciteren, meer informatie?

Stuur een korte motivatie met je cv vóór 12 november per e-mail naar: sollicitatie@breda-actief.nl.
Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Mark de Brouwer. Hij is bereikbaar op 06-38 030 494

 

Over Breda Actief

We willen dat iedereen op zijn of haar manier kan bewegen. Daarbij is plezier een belangrijke factor. Breda Actief biedt kwaliteit waarbij sport als doel én als middel wordt ingezet. We verbinden en werken samen met de wijk, het onderwijs, sportaanbieders, zorgorganisaties en maatschappelijke partners. Met iedereen die wil en kan bijdragen in het belang van inwoners en een vitale Bredase samenleving. Dit doen we met passie en overtuiging .