Middel 1

Wij zijn per direct op zoek naar een

sportcoach inclusief bewegen

voor  36 uur per week

Wat ga je doen?

Eén van de kerntaken van Breda Actief is het vergroten van de sportdeelname van mensen met een beperking. We willen het aanbod aan aangepaste beweegactiviteiten vergroten, zodat ook mensen met een beperking kunnen bewegen. Je stimuleert mensen met een beperking om te (gaan) bewegen.

Daarnaast ondersteun je aanbieders bij het opzetten en aanbieden van passende beweegactiviteiten.

Je werkt onder andere voor het project Special Heroes: Een sportstimuleringsproject in het speciaal onderwijs. Je verzorgt sport- en beweegactiviteiten onder schooltijd, na schooltijd en bij aanbieders. Met als doel om zoveel mogelijk kinderen en jongeren aan te laten sluiten bij een sportvereniging/-aanbieder. Daarnaast organiseer je – tijdens vakanties – sportieve activiteiten voor kinderen met een beperking.

Vanuit het Sportloket Uniek Sporten Breda organiseer je sportkennismakingsactiviteiten binnen woonzorgcentra én begeleidt je bewoners individueel naar structureel beweegaanbod.

Wie zoeken wij?

Ben jij een verbinder en netwerker, steek je graag je handen uit de mouwen en voldoe je aan het volgende profiel?

  • je hebt minstens een afgeronde mbo opleiding in de sport (niveau 4) gericht op mensen met een beperking.
  • je hebt meerdere jaren ervaring in het speciaal onderwijs en bent bekend met het opzetten, voorbereiden en uitvoeren van sport gerelateerde activiteiten voor mensen met een beperking.
  • je beschikt over organisatorische en communicatieve kwaliteiten/vaardigheden.
  • je opereert én zelfstandig én in teamverband.
  • je bent flexibel, nieuwsgierig en denkt in kansen en mogelijkheden.
  • je bent ook ‘s-avonds en in het weekend beschikbaar.

Wat bieden wij?

We werken met passie en dat merk je aan de sfeer, de ruimte voor nieuwe ideeën en de manier waarop je wordt uitgedaagd en gestimuleerd. Een contract voor 36 uur per week met een salaris conform cao Sociaal Werk, een laptop, telefoonvergoeding, werkkleding, etc.

Solliciteren, meer informatie?

Stuur vóór 21 oktober je motivatie en CV naar: sollicitatie@breda-actief.nl.

Gesprekken vinden plaats op maandagmiddag 1 november en dinsdagochtend 2 november 2021.

Wil je meer weten? Neem contact op met Janine van Gurp. Zij is bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9 en 13 uur op 088 – 250 13 19.