Middel 1

Wij geloven in een actieve samenleving. Eén waarin je samenwerkt. Eén waar iedereen lekker in zijn/haar vel zit. Wij willen dat iedereen zich goed voelt. Want tevreden mensen zorgen goed voor zichzelf, voor een ander en voor hun omgeving.  

We stimuleren iedereen in Breda als het gaat om sport & bewegen en vrijwilligerswerk. Wij zijn enthousiast en positief en gaan uit van wat iemand zelf wil én kan. Wij brengen inwoners en organisaties bij elkaar en zetten kansen om in mogelijkheden.  

 

Wij zijn op zoek naar een 

sportcoach inclusief bewegen 

36 uur per week 

 

Wat ga je doen?
Breda Actief richt zich op het vergroten van de sportdeelname van mensen met een beperking. We willen het aanbod aan aangepaste beweegactiviteiten vergroten, zodat iedereen kan bewegen.  Je stimuleert en daagt mensen met een beperking uit om te bewegen.  Daarnaast ondersteun je sport- en beweegaanbieders bij het opzetten en aanbieden van beweegactiviteiten voor mensen met een beperking.  

Je werkt onder andere voor het project Special Heroes. Special Heroes is een sportstimuleringsproject in het speciaal onderwijs. Je verzorgt sportactiviteiten onder schooltijd, na schooltijd en bij sportaanbieders. Met als doel om zoveel mogelijk kinderen en jongeren aan te laten sluiten bij een vereniging. Daarnaast houd je je bezig met sportieve vakantie activiteiten voor kinderen met een beperking.  

Daarnaast ga je aan de slag voor het sportloket Uniek Sporten Breda. Je organiseert sportkennismakingsactiviteiten binnen woon/zorgcentra én begeleidt bewoners individueel naar structureel beweegaanbod. 

 

Wie zoeken wij?
Ben jij een verbinder en netwerker, steek je graag je handen uit de mouwen en voldoe je aan het volgende profiel? 

 

  • je hebt een afgeronde hbo opleiding in de sport met specialisatie richting de doelgroep of mbo sport en bewegen/CIOS richting bewegingsagogie. 
  • je hebt meerdere jaren ervaring in het speciaal onderwijs en bent bekend met het opzetten, voorbereiden en uitvoeren van sport gerelateerde activiteiten. 
  • je bent een planner en beschikt over organisatorische en communicatieve kwaliteiten/vaardigheden. 
  • je opereert graag zelfstandig én kunt in teamverband werken. 
  • je bent flexibel, nieuwsgierig en denkt in kansen en mogelijkheden. 
  • je bent ook ‘s-avonds en in het weekend beschikbaar. 

 

Wat bieden wij? 
We werken in een gezellig team met passie en dat merk je aan de sfeer, de ruimte voor nieuwe ideeën en de manier waarop je wordt uitgedaagd en gestimuleerd. Een contract voor 36 uur per week salaris conform cao Sociaal Werk.

 

Solliciteren, meer informatie? 

Stuur vóór 13 juni 2022 je korte motivatie met CV naar: sollicitatie@breda-actief.nl. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Lisanne van Dorp. Zij is van maandag t/m donderdag bereikbaar op 088 – 2501 324 of per mail: lisanne.van.dorp@breda-actief.nl.