COMMUNICATIE STAGIAIR(E) – SEP. 2021

Sta jij te popelen om eraan bij te dragen dat heel Breda lekker in z’n vel zit?

Én ben jij op zoek naar een meewerkstage waarbij je lekker praktisch aan de slag kunt in het communicatieveld? Dan is Stichting Breda Actief dé plek voor jou!

‘’Je komt terecht in een jong en enthousiast team, waar je veel kansen krijgt om te leren. Je draait mee als een volwaardig communicatiemedewerker, waardoor je goed meekrijgt wat er in het werkveld van je wordt verwacht. Met de goede begeleiding ben ik hier de afgelopen maanden ontzettend gegroeid!’’ – Lorenza, stagiaire februari 2021.

Dit ben jij…

Als we je verwelkomen bij onze stichting, zien we jou als volwaardig collega. Je bent dus niet zomaar ‘de stagiair(e)’ maar ook gewoon ons klankbord, net als iedereen. Ons team is gezellig en vooral heel gedreven om elke dag te laten slagen. We zitten hier boordevol ideeën en we hopen jij ook! Verder vinden wij dit belangrijk:

• Je volgt een studie op mbo-4 of hbo-niveau richting communicatie;
  • Je vindt sport, bewegen (of vrijwilligerswerk) leuk, en dat kun je ons laten zien;
  • Je durft initiatief te tonen en wil vooral graag aan de slag gaan;
  • Kom je uit (of vaak in) Breda? Dan heb je een streepje voor 😉

En dit zijn wij!

Sinds september 2018 heeft Stichting Breda Actief twee merken. Sport & bewegen is nog steeds bekend onder de naam Breda Actief, maar vrijwilligerswerk heeft een eigen label gekregen: MOOIWERK. Ook binnen het team communicatie wordt deze verdeling gebruikt:

• Marieke Engbersen voor Breda Actief
  • Alicia Krens voor MOOIWERK

Dit is geen harde verdeling, want we zijn zoveel mogelijk één team. We vinden elkaar altijd voor kennisuitwisseling, een brainstormsessie of een final check.

Wat ga jij doen?

Bij ons ben je elke dag lekker bezig. We verwachten van jou dat je verantwoordelijkheid neemt en je proactief aan de slag gaat. Dat wil zeggen: niet wachten tot je een opdracht krijgt, maar zelf aan de slag gaat met wat jij leuk vindt. Dingen die op jouw takenlijstje kunnen staan:

• Flyers ontwerpen en laten drukken;
  • Social media beheren (je bedenkt én maakt zelf posts)
  • Zelf op pad tijdens onze activiteiten
  • De websites up-to-date houden;
  • Events mee helpen organiseren en promoten;
  • Beeldredactie voeren;
  • Bestanden opmaken in onze huisstijl;
  • Blogs schrijven;
  • Nieuwsbrieven opstellen en versturen;

Genoeg te doen en te leren dus. En daarnaast willen wij graag van jou leren!

En wat krijg je ervoor terug?

Natuurlijk kom jij niet voor niets stagelopen. Voor wat hoort wat!

• Een marktconforme stagevergoeding.
  • Waardevolle werkervaring voor op jouw cv.
  • Workshops & bijeenkomsten voor je persoonlijke ontwikkeling.
  • Gezellige uitjes, want je wordt gratis lid van de personeelsvereniging!
  • Een flexibele werkplek op een superfijn kantoor met heel veel planten 🙂

Solliciteren?

Stuur je motivatie waaruit blijkt dat wij jou écht aan moeten nemen, inclusief je cv, voor 5 juli naar sollicitatie@breda-actief.nl.

Wil je meer informatie? Kijk op breda-actief.nlmooiwerkbreda.nl en onze social media. Of neem contact op met Marieke of Alicia door te bellen naar 076 – 523 35 55