Middel 1

beweegcoach leefstijl –

18-20 uur per week

Sta jij te popelen om eraan bij te dragen dat heel Breda lekker in z’n vel zit? Én ben jij op zoek naar een baan als beweegcoach gericht op een gezonde leefstijl? Dan is Stichting Breda Actief dé plek voor jou!

 

Wat ga je doen?

Breda Actief richt zich op het vergroten van de beweegdeelname van alle Bredanaars. We begeleiden mensen naar een gezonde(re) leefstijl met betrekking tot bewegen. Dit doen we in nauwe samenwerking met Bredase leefstijlcoaches. 

Je stimuleert en daagt mensen, die het moeilijk vinden om in beweging te komen, uit om bewegen in het dagelijks leven te integreren. Ook coach en begeleid je hen naar structureel beweegaanbod. 

Daarnaast ondersteun je (sport)aanbieders bij het opzetten en aanbieden van beweegactiviteiten voor mensen met specifieke beweegvragen.  

 

Je werkt voor het project HealthyLIFE Breda. Dit is een leefstijlprogramma gecombineerd met een beweegprogramma.  

Cool is het leefstijltraject dat iedereen met overgewicht of chronische aandoening, op verwijzing door huisarts, kan volgen vanuit de zorgverzekeraar. Cool wordt uitgevoerd door een leefstijlcoach.  

Door hieraan een beweegprogramma van 14 weken te koppelen, begeleid jij mensen met overgewicht naar een structureel gezonde(re) leefstijl.  

 

Over Stichting Breda Actief 

Wij geloven in een actieve samenleving. Eén waarin je samenwerkt. Eén waar iedereen lekker in zijn/haar vel zit. Wij willen dat iedereen zich goed voelt. Want tevreden mensen zorgen goed voor zichzelf, voor een ander en voor hun omgeving.  

We stimuleren iedereen in Breda als het gaat om sport & bewegen en vrijwilligerswerk. Wij zijn enthousiast en positief en gaan uit van wat iemand zelf wil én kan. Wij brengen inwoners en organisaties bij elkaar en zetten kansen om in mogelijkheden.  

Wie zoeken wij?

Ben jij een uitvoerder, verbinder en netwerker, steek je graag je handen uit de mouwen én voldoe je aan het volgende profiel? 

 

  • je hebt een afgeronde hbo opleiding in de sport (bij voorkeur specialisatie sportkunde/gezondheid/ leefstijlcoach). 
  • je hebt ervaring en bent bekend met het opzetten en uitvoeren van sport gerelateerde activiteiten. 
  • je bent enthousiast om dit project samen vorm te geven en door te ontwikkelen 
  • je beschikt over organisatorische en communicatieve kwaliteiten/vaardigheden. 
  • je kunt én zelfstandig én in teamverband werken. 
  • je bent flexibel, nieuwsgierig en denkt in kansen en mogelijkheden. 
  • je bent minimaal één avond in de week beschikbaar. 

Wat bieden wij?

  • Een jaarcontract met mogelijke uitbreiding tot 36 uur per week met ingang van 2024.  
  • Salaris volgens cao Sociaal Werk schaal 8, laptop, sportkleding, telefoonvergoeding en kilometervergoeding dienstreizen. 
  • We werken in een gezellig team met passie en dat merk je aan de sfeer, de ruimte voor nieuwe ideeën en de manier waarop je wordt uitgedaagd en gestimuleerd. 

 

Solliciteren of meer informatie?

Stuur vóór 19 december je korte motivatie met CV naar: sollicitatie@breda-actief.nl. 

Gesprekken vinden plaats op donderdag 5 januari 2023

Wil je meer weten? Neem contact op met Janine van Gurp (088 – 2501 319) of Rianne Wierda (088 – 2501 312).