AFSTUDEERSTAGE MAATSCHAPPELIJKE IMPACT – Feb-JUL 2023

Sta jij te popelen om eraan bij te dragen dat heel Breda fan is van vrijwilligerswerk? Én ben jij op zoek naar een afstudeerstage, waarbij jij een onderzoek kan combineren met het implementeren in het werkveld? Dan is Stichting Breda Actief dé plek voor jou!

‘’Stichting Breda Actief is een hele chille stageplek. De werktijden zijn flexibel, de mensen zijn super aardig en je krijgt écht een goede kans om jezelf te ontwikkelen. Doordat er veel verschillende werkzaamheden zijn, leer je hoe het is om een allrounder op communicatie te zijn.’’ – Rosie, stagiaire september 2022.

Dit ben jij…

Als we je verwelkomen bij onze stichting, zien we jou als volwaardig collega. Je bent dus niet zomaar ‘de stagiair(e)’ maar ook gewoon ons klankbord, net als iedereen. Ons team is gezellig en vooral heel gedreven om elke dag te laten slagen. We zitten hier boordevol ideeën en we hopen jij ook! Verder vinden wij dit belangrijk:

• Je volgt een studie op hbo-niveau richting social work of een andere opleiding richting het sociaal domein;
  • Je vindt vrijwilligerswerk leuk, en dat kun je ons laten zien.
  • Je durft initiatief te tonen en wil vooral graag aan de slag gaan.
  • Kom je uit (of vaak in) Breda? Dan heb je een streepje voor ;-).

En dit zijn wij!

Sinds september 2018 heeft Stichting Breda Actief twee merken. MOOIWERK is één van de labels, bij MOOIWERK ligt de focus op vrijwilligerswerk. Daarnaast is Breda Actief het label voor sport & bewegen. Jij gaat aan de slag voor ons label MOOIWERK.

Wat ga jij doen?

Bij ons ben je elke dag lekker bezig. Goed om te weten: je loopt in principe minimaal 32 uur stage, maar daarvan mag je 4 uur besteden aan vrijwilligerswerk dat je zelf kiest. We verwachten van jou dat je verantwoordelijkheid neemt en proactief aan de slag gaat. Eigenaarschap en betrokkenheid vinden wij daarin heel belangrijk. Dat wil zeggen: niet wachten tot je een opdracht krijgt, maar zelf aan de slag gaat met wat jij leuk vindt. Het vraagstuk dat er ligt heeft te maken met maatschappelijke impact en de implementatie hiervan. Hoe dat moet gebeuren? Daar gaan we samen het gesprek over aan, omdat we vinden dat het werk dat jij doet ook moet passen bij de visie en ideeën die jij hebt. En misschien nog wel belangrijker, jouw input leidt ongetwijfeld tot nieuwe inzichten, waar we met z’n allen weer van kunnen profiteren! Genoeg te doen en te leren dus. En daarnaast willen wij graag van jou leren!

En wat krijg je ervoor terug?

Natuurlijk kom jij niet voor niets stagelopen. Voor wat, hoort wat!

• Een marktconforme stagevergoeding.
  • Waardevolle werkervaring voor op jouw cv.
  • Eeuwige karmapunten doordat je een halve dag per week de tijd krijgt om tof vrijwilligerswerk te doen dat bij je past!
  • Kosteloze workshops & bijeenkomsten voor je persoonlijke ontwikkeling.
  • Gezellige uitjes, want je wordt gratis lid van de personeelsvereniging.
  • Een kantoor met flexplekken. Zo integreer je snel, weet je precies bij wie je voor wat moet zijn én breid je gemakkelijk je netwerk uit!

Solliciteren?

Stuur je motivatie waaruit blijkt dat jij helemaal binnen ons team past, inclusief je cv, naar sollicitatie@breda-actief.nl.

Wil je meer informatie? Kijk op mooiwerkbreda.nl en onze social media. Of neem contact op met Yannick door te bellen naar 076 – 523 35 55!