Middel 1

Wij zijn op zoek naar:

Adviseur sport- en beweegaAnbieders

Fulltime, 36 uur per week

 

Krijgt jouw advies mensen in beweging? Weet jij hoe het er bij een sportvereniging aan toe gaat? Dan wordt dit misschien jouw volgende uitdaging!  


WAT GA JE DOEN?

Als adviseur versterk je sport- en beweegaanbieders in Breda. Dit doe je door hen te adviseren en te ondersteunen, zodat zij vitaal en toekomstbestendig zijn én blijven. Relatiebeheer is ontzettend belangrijk! Je krijgt een gebied onder je hoede met meer dan 100 Bredase sport- en beweegaanbieders. Samen met deze sport- en beweegaanbieders ga je onder andere aan de slag met het volgende:  

 • Ondersteunen bij hun ambities, uitdagingen en vragen over thema’s als sportaanbod,  ledenwerving, vrijwilligers, positieve sportcultuur, bestuur en beleid, etc. 
 • Het proactief leggen van verbindingen met stakeholders binnen je gebied, het onderwijs en/of stedelijk.   
 • Kennis maken en contact onderhouden met sport- en beweegaanbieders uit jouw gebied.  
 • Signaleren, vertalen en delen van relevante trends & ontwikkelingen door bijvoorbeeld het (mee)organiseren van themabijeenkomsten en workshops over actuele thema’s. 
 • Het samen uitvoeren van projecten zoals Sport & Cultuurintro, Sportief in Breda, Koningsspelen, etc. 
 • Het stimuleren van sport- en beweegaanbieders tot onderlinge samenwerking en kennisdeling.  
 • Ondersteunen van bestaande samenwerkingsverbanden.

 
DIT BEN JIJ!

Een goede adviseur is een doorpakker die hands-on opereert. Je bent een bruggenbouwer die kansen ziet, draagvlak creëert, initiatief neemt en ondernemend is.  Contacten leggen gaat je makkelijk af. Jij weet je netwerk goed te onderhouden! Verder onderscheid jij hoofd- van bijzaken en achterhaal je moeiteloos ‘de vraag achter de vraag’. Verder… 

… ben je een gesprekspartner op minimaal hbo werk- en/of denkniveau; 

… heb je ervaring met het adviseren van sport- en beweegaanbieders 

… heb je kennis van de Nederlandse sportinfrastructuur en in het bijzonder sportverenigingen. 

… kun je omgaan met en jezelf inleven in mensen uit allerlei (sport)disciplines en met verschillende belangen.  

. . . ben je maatschappelijk betrokken en vind je het tof om impact te maken

… vind je het niet erg om zo nu en dan in de avonduren en/of weekenden te werken. 

 

WAT KRIJG JE VAN ONS?

Buiten dat we een ervaren verenigingsadviseur zoeken, zijn we ook op zoek naar een aanvulling binnen ons team. Je komt terecht in een gezellige club met passie. Dat merk je aan de sfeer, de ruimte voor nieuwe ideeën en de manier waarop je wordt uitgedaagd en gestimuleerd.  

 • Een fulltime werkweek van 36 uur. 
 • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar. 
 • Salaris conform cao Sociaal Werk schaal 8 (max. €4.040 bruto). Inschaling afhankelijk van je ervaring.    
 • Aantrekkelijke extra’s zoals eindejaarsuitkering, loopbaanbudget, pensioenregeling, telefoonkostenvergoeding, laptop enzovoorts. 
 • Veel vrijheid; je bepaalt je eigen agenda en er is veel ruimte voor eigen initiatief. 
 • Een supergezellige personeelsvereniging waar je lid van kunt worden! 
 

SOLLICITEREN, MEER INFORMATIE?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Dan kunnen wij niet wachten om jou te ontmoeten! Stuur je motivatie met cv vóór maandag 20 maart a.s. naar sollicitatie@breda-actief.nl. Meer weten over de functie? Neem dan contact op met (je toekomstig collega?;-)) Frederik Netten. Hij is bereikbaar op 06-40 892 985. Kennismakingsgesprekken staan gepland op donderdagmiddag 23 maart en (mogelijk) vervolggesprekken op dinsdagochtend 28 maart a.s. 

 

 

OVER STICHTING BREDA ACTIEF

Bij Stichting Breda Actief geloven we in een actieve en sportieve samenleving. Eén waar iedereen lekker in z’n vel zit. Wij zijn enthousiast, positief en gaan uit van wat iemand zelf wil én kan. Wij geloven in samenwerken, brengen inwoners en organisaties bij elkaar, en zetten kansen om in mogelijkheden. Kom jij ons versterken?